Gratis shooten oftewel werken op TFP.

TFP basis is de afkorting voor Time For Print, iedereen investeert bij dat principe tijd en moeite voor om een resultaat te krijgen die voor alle portfolioís een aanvulling is. Bij deze manier doet iedereen een duit in het zakje en draait er niemand voor kosten op. (Reiskosten en materiaalkosten zijn daarin ook een no-no)

Voor dit werk hanteer ik wat spelregels, ervaringen in het verleden en het feit dat geld niet aan bomen groeit zijn hier de grootste redenen voor.

Iets herhalen wat ik al gedaan moet dus echt een verbetering bevatten anders zal ik het zien als een betaalde opdracht. Shoots om even een paar leuke foto's van jezelf te bemachtigen worden ter zijde geschoven, meestal is er na of voor een shoot wel even tijd om bv een LinkedIn profielfoto te maken.

Om in aanmerking voor een TFP shoot te komen ben je of lid van Team MSXHinter of heb je een testshoot ondergaan. Ik werk graag met sociale, gemotiveerde en creatieve mensen, ervaringen uit het verleden hebben mij geleerd dat niet iedereen even eerlijk is, het woord team nogal eens lastig te spellen is en dat sommige mensen liever krijgen dan geven. Dat heeft gemaakt dat ik wat selectiever ben geworden en dus eerst een testshoot doe voordat ik ga ďinvesterenĒ.

Maten, kleuren, geslacht of leeftijd van de teamleden maken mij niet uit, ik vraag alleen inzet, kennis van je kunnen en creatief meedenken. IdeeŽn gaan in overleg met de rest van een team (model, visagiste, styliste, fotograaf en andere team leden hebben inspraak over het beeld en de mogelijkheden)

Een deel van mijn ideeŽn, spinsels en moodboards vindt je op mijn Pinterest ( https://nl.pinterest.com/msxhinter/)


Nog even dit!!

De foto's mogen door jou enkel gebruikt worden voor je eigen portfolio, website en privť gebruik, voor ieder commercieel gebruik van de foto's, daaronder vallen bijvoorbeeld ook promotiedoeleinden van een modellenbureau, is toestemming van de fotograaf vereist.

De foto's vallen onder het auteursrecht en blijven dus eigendom van de fotograaf, het is op geen enkele wijze toegestaan ook maar iets aan de foto's te veranderen cq te bewerken!